"ONZE KRACHT IS INLEVEN EN SAMENWERKEN"

Werken bij

Werken bij Van der Grift
Bij Van der Grift werken ruim 30 mensen iedere dag met passie aan het realiseren of transformeren van gebouwen. Iedereen voelt zich nauw betrokken bij het prachtige bedrijf en de mooie projecten die wij realiseren. We delen allemaal de ambitie en de wil om goed, mooi en bijzonder werk op te leveren. Samenwerken en kennis delen is daarbij belangrijk: met de opdrachtgever, met onderaannemers en met elkaar. Bij Van der Grift heerst een open cultuur: iedereen voelt zich betrokken bij de lopende projecten, er is veel vrijheid om projecten naar eigen inzicht in te vullen en we spreken elkaar indien nodig aan op elkaars verantwoordelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Van der Grift betekent werken aan mooie projecten voor uiteenlopende zakelijke opdrachtgevers. Wij bieden je een goed salaris, voldoende vrije dagen, vakantiegeld en pensioen.

Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jezelf ontwikkelen geeft jou veel voldoening en van jouw ontwikkeling binnen je vakgebied profiteren wij ook. Van der Grift stimuleert je maximaal bij je ontwikkeling. Wij geven je ruimte om nieuwe dingen te ontdekken en te testen. Periodiek bespreken we je ambities en de acties die jou verder kunnen brengen. We stimuleren interne doorgroei en geven je ruime mogelijkheden voor interne en externe opleidingen.

BBL/Stage/Afstudeermogelijkheden
De combinatie van werken en leren zien wij als een win-winsituatie. Jij werkt als onderdeel van je opleiding een aantal dagen per week bij ons, of je gaat in het kader van je stage of afstudeeropdracht iets voor ons doen. Wij hebben goede ervaringen met het werken met jonge mensen en hun nieuwe inzichten. Ook krijgen wij vaak terug dat mensen het leuk hebben gehad en veel van ons hebben geleerd.

Sollicitatieprocedure
Heb je interesse in werken bij Van der Grift? Of ben je door ons benaderd? Je eerste aanspreekpunt is Erik Straathof. Wij volgen geen standaard sollicitatieprocedure. De stappen in de procedure zijn afhankelijk van de functie en van jouw profiel. Je zult in ieder geval met verschillende mensen praten. We houden de snelheid er goed in en we houden je na elke stap op de hoogte zodat je altijd weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Vacature(s)
Uitvoerder
Allround timmerman

Open sollicitatie
Ben je nieuwsgierig en herken je je in wat je hebt gelezen over werken bij Van der Grift, maar zie je niet direct een passende functie? Laat ons in een open sollicitatie weten wat jij kunt toevoegen. Neem contact op met Erik Straathof. Wij kunnen je gegevens opnemen in onze talentdatabase. Dat betekent dat we je met voorrang informeren over nieuwe vacatures en ontwikkelingen.

Contactpersoon
Voor sollicitaties, informatie over stage of afstudeermogelijkheden en voor antwoord op alle andere vragen die je hebt over werken bij Van der Grift, kun je contact opnemen met Erik Straathof. Bel of app via 06 205 46 135 of stuur een e-mail naar e.straathof@cvandergrift-bouw.nl.

 

Waar kunt u ons vinden?

Contact

Hier vindt u ons