"ONZE KRACHT IS INLEVEN EN SAMENWERKEN"

Garantie / Voorwaarden

Garantie
Aannemingsbedrijf C. van der Grift garandeert dat werkzaamheden voldoen, onder redelijkerwijs te voorziene omstandigheden, aan de eisen van goed en deugdelijk werk. De garantie gaat in vanaf de oplevering en duurt in het algemeen vijf jaar. In de officiële tekst kunt u nalezen voor welke onderdelen een kortere garantietermijn geldt dan de hiervoor genoemde vijf jaar en welke onderdelen c.q. aspecten geheel van de garantie zijn uitgesloten. In geval van ernstige gebreken geldt een garantietermijn van tien jaar.

Daarnaast is Aannemingsbedrijf C. van der Grift aangesloten bij de Stichting Bouwgarant. BouwGarant biedt kwaliteit, een garantieregeling en onafhankelijke conflictbemiddeling. Geen zorgen of onzekerheden met de verBOUWgarantie. Wat er ook gebeurt, Uw woning wordt opgeleverd zonder verdere hoofdbrekens. Dat noemen wij zorgeloos (ver)bouwen. Kiezen voor BouwGarant is kiezen voor zekerheid.

Aangezien steeds meer hypotheekverstrekkers een insolventieverzekering verplicht stellen, heeft Aannemingsbedrijf C. van der Grift besloten om zich ook aan te sluiten bij de Woningborg groep. Woningborg verstrekt waarborgcertificaten aan kopers van nieuwe woningen. Woningborg geeft ook technische, financiële en juridische adviezen op het gebied van woningbouw. Een aannemer welke aangesloten is bij Woningborg biedt een duidelijke meerwaarde voor u als koper. De garantietermijnen en voorwaarden van Woningborg staan vermeld op hun website.

Voorwaarden
Aannemingsbedrijf C. van der Grift hanteert in al haar prijsaanbiedingen een tweetal voorwaarden. Voor alle nieuwbouw werken, zowel particulier als zakelijk en voor verbouwingen alleen als U een zakelijke opdrachtgever bent, worden de Algemene Voorwaarden voor Aannemingen in het bouwbedrijf 1992 gebruikt. Deze voorwaarden zijn door de brancheorganisatie BouwendNederland opgesteld, waarbij Aannemingsbedrijf C. van der Grift aangesloten is.

Voor verbouwingen alleen voor particulieren worden de Consumentenvoorwaarden Verbouwingen 2010 gebruikt. Deze voorwaarden zijn opgesteld door de Stichting BouwGarant, waarbij Aannemingsbedrijf C. van der Grift aangesloten is, in samenwerking met Vereniging Eigen Huis, de Consumentenbond en BouwendNederland.

Waar kunt u ons vinden?

Contact

Hier vindt u ons