Projectontwikkeling

C. van der Grift is actief in projectontwikkeling. Wij richten ons op binnenstedelijke herontwikkelingen van woningen, winkels en bedrijfspanden. Projectontwikkeling vraagt om creatieve oplossingen, lef en ambitie om verouderde panden of locaties nieuw leven in te blazen.

Wij bouwen met oog voor kwaliteit en gevoel voor de omgeving. Een goede illustratie daarvan is de ontwikkeling aan de Oliemolenwal in Tiel, waar een ruimte naast een winkel braak lag. Wij hebben er voor gekozen om de winkel onder het project te integreren, zodat wij een project met twaalf appartementen en parkeergelegenheid konden realiseren. Daar profiteerde het hele gebied van. Een dergelijk project voeren wij in company uit. Wij verzorgen het gehele traject: van de aankoop van de grond tot aan de oplevering van het project.

Ook kunnen wij als gedelegeerd ontwikkelaar optreden. Heeft u bijvoorbeeld een perceel grond dat ontwikkelingspotentie heeft? Dan kunt u ons inschakelen om het hele traject van vergunningsaanvraag tot oplevering te verzorgen.

Uw probleem is onze uitdaging!

WAAR KUNT U ONS VINDEN?

Contact

Hier vindt u ons