"Specialistische vakmensen met inzicht"

Meerjarig onderhoudsplan

Een meerjarenonderhoudsplan bevat informatie over de bouwkundige staat van een gebouw. Het geeft u informatie over de te verwachten kosten voor onderhoud of vervanging, op zowel korte als lange termijn. De belangrijkste reden voor een meerjarenonderhoudsplan is de beheersing van onderhoudskosten. Zo komt u niet meer voor verrassingen te staan.

Door een dergelijk plan kan het onderhoudsbeleid op de toekomstige onderhoudskosten afgestemd worden. Als in een bepaald jaar de onderhoudskosten hoog zullen uitvallen, door bijvoorbeeld het vervangen van de complete dakbedekking, kan hiervoor vroegtijdig een budget vrijgemaakt of gereserveerd worden. Ook kan de keuze gemaakt worden om de overige onderhoudswerkzaamheden aan te passen of te verschuiven. Kortom: er wordt een gespreid onderhoudsbeleid gevoerd, zodat u niet meer voor onverwachte uitgaven komt te staan.   

Om de staat van onderhoud te toetsen wordt een jaarlijkse conditiemeting (conform NEN 2767) uitgevoerd. De verschillende elementen in het meerjarenonderhoudsplan van het gebouw worden ter plaatse beoordeeld. Wij kijken of de algemene onderhoudsstaat van bouwkundige en gebouwgebonden installaties past binnen het onderhoudsbeleid.

Wij stellen niet alleen een meerjarenonderhoudsplan op, maar garanderen ook het financiƫle aspect. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u interesse in een dergelijke onderhoudsplan? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u!

WAAR KUNT U ONS VINDEN?

Contact

Hier vindt u ons